Appeltaartconcert 3 oktober

De populaire Stefanus Appeltaartconcerten gaan weer van start! Licht-klassieke muziek met in de pauze de lekkerste appeltaart. Op woensdag 3 oktober kun je genieten van het eerste concert van dit seizoen.

Deze keer een virtuoos, romantische pianokwintet van Johannes Brahms en een luchtig pianokwartet in g van Mozart, beide echte hoogtepunten uit de kamermuziek-literatuur. Met violisten Lis Perry en Mintje van Lier, altviolist Michiel Holtrop, pianist Daniel Kramer en de Appeltaart-ambassadeur en cellovirtuoos Quirine Viersen. Toegang is zoals altijd gratis, maar een vrijwillige bijdrage bij de uitgang wordt zeer op prijs gesteld. 

Info: Woensdag 3 oktober van 10.30 tot 12.00 uur bij ZIMIHC theater Stefanus a/d Braziliedreef. 

Meer weten? Kijk op de website van Stichting Appeltaartconcerten