Dreefnieuws editie voorjaar 2020 is uit!

De nieuwe Dreefnieuws nu of binnenkort in je brievenbus

Vanaf deze week zijn onze bezorgers druk bezig om verse Dreefnieuws magazines bij jullie in de bus te stoppen! Natuurlijk zijn ze ook af te halen op de bekende locaties, zoals Wijkbureau Overvecht a/d Amazonedreef. 

Lees Dreefnieuws via ISSUU

Op de cover staat deze keer Daniel Cross, artistiek leider van het Rosa Ensemble in ZIMIHC theater Stefanus. Een van de projecten waar hij aan werkt, is de Muziekroute. Basisschoolkinderen maken daarvoor met een beetje hulp een toffe voorstelling. Verder hebben we een mooi item over Heel Overvecht Fietst. Wist je dat de (wieler) Ronde van Spanje op 14 en 15 augustus in Utrecht is, en dat de ploegentijdrit door onze wijk komt? Een goede aanleiding om fietsen in onze wijk te stimuleren. 

Een greep uit deze Dreefnieuws

Anna gaat voor haar rubriek Getting Together langs bij de Surinaamse Evangelische Broeder Gemeente, die je vindt in de Jeruëlkapel a/d Ivoordreef. Harm vertelt in zijn stuk Straten in Overvecht alles over de Zuidpooldreef. Onze columnist Marga schrijft over een wijze man en waarom hij soms danst…

En we zetten de bibliotheek in het zonnetje. Daar zijn zoveel activiteiten, dat wij ze maar eens op een rijtje hebben gezet. Verder lees je over de Beroepenmarkt, de kortste route naar betaald werk in Overvecht. 

Dreefnieuws brievenbusstickers

Dreefnieuws brievenbusstickers

Sinds 1 januari is de Ja-Ja brievenbussticker ingevoerd. Dat betekent dat je een Ja-Ja sticker op je brievenbus moet plakken, als je reclame en huis-aan-huis bladen wil ontvangen. Heb je geen brievenbussticker, dan ontvang je géén reclame en geen huis-aan-huis bladen, maar wél Dreefnieuws. De Nee-Nee en Nee-Ja stickers blijven ook geldig. Dus als je een Nee-Nee sticker hebt, maar wél gewoon Dreefnieuws wil ontvangen, dan hebben we nog de kleine ronde ‘Wel Dreefnieuws’ stickertjes voor je. Ook leuk om je Dreefnieuws-liefde te laten zien! Je kunt ze afhalen bij Wijkbureau Overvecht. Daar hebben ze ook de Ja-Ja stickers. 

Dreefnieuws alvast digitaal lezen? 

Natuurlijk staat er nog véél meer in Dreefnieuws. Kun je niet wachten? Lees dan Dreefnieuws digitaal (klik op de cover van een Dreefnieuws en lees via ISSUU). Deel deze link vooral met mensen die je kent. 

Heb je een vraag over Dreefnieuws, een opmerking of gewoon een compliment? We horen graag van je! Stuur een e-mail aan de redactie via redactie@dreefnieuws.nl