Beroepenmarkt bouw & techniek 4 maart in ZIMIHC

Informatiemarkt over werken in bouw en techniek

Kun je wel wat hulp gebruiken om een baan te vinden? Werk je graag met je handen en ben je op zoek naar afwisseling? Kom op woensdag 4 maart naar de Beroepenmarkt: leren en werken in bouw en techniek. Ook zonder vooropleiding ben je van harte welkom. 

De Beroepenmarkt is gratis, iedereen is welkom: woensdag 4 maart van 10.00 tot 13.00 uur in ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2, Utrecht. Meld je wel even aan door een e-mail te sturen aan overvecht@utrecht.nl.  

Programma Beroepenmarkt

Weet je niet of bouw en techniek iets voor jou is? Kom langs om proef te draaien. Ontmoet mensen van bouw- en techniekbedrijven en maak een praatje met vakmensen. Instructeurs van de opleiding vertellen hoe de opleiding werkt. Je kunt proefdraaien met allerlei moderne technieken. En natuurlijk mag je familie, buren of vrienden meenemen.  

Voor wie?

Bouw en techniek is voor de doeners die afwisseling zoeken. Jong of oud, uit Overvecht of een andere wijk, met of zonder vooropleiding; het maakt niet uit. De enige voorwaarden is dat je fit bent en redelijk Nederlands spreekt. Wat je over twee jaar al kunt zijn? Denk aan: elektromonteur, timmerman, loodgieter, bouw- of techniekassistent, hijskraanmedewerker, monteur zonnepanelen, bewonerscoördinator, inkoper of planner… Genoeg mogelijkheden dus!  

Zes redenen om voor de bouw of techniek te kiezen:

1. Er is veel werk waardoor je verzekerd bent van een baan.
2. Je krijgt een prima salaris en goede voorwaarden.
3. Je werkt met de modernste machines en computers.
4. Er zijn veel leerwerkplekken in Overvecht, maar ook in de rest van de stad.
5. Je kunt in maart 2020 al beginnen.
6. Weet je nog niet precies wat je wil? Kom informatie verzamelen.