Nieuwjaarsborrels Bij de Steef en Project O

We hebben al de nodige kerst- en nieuwjaarsborrels gehad, maar er staan er nog een aantal in onze agenda. Donderdag 9 januari bijvoorbeeld viert Project O het nieuwe jaar en zondag 12 januari vanaf 15.00 uur toost Bij de Steef! op 2020, met natuurlijk live muziek. 

What’s next Bij de Steef?!

Zondag 12 januari vanaf 15.00 uur luidt Bij de Steef! het nieuwe jaar in, met iedereen die Bij de Steef én amateurkunst een warm hart toedraagt. Om 15.30 uur zingt Andi Val de mooiste Italiaanse en Latijns-Amerikaanse liedjes. Bij de Steef barst van de nieuwe plannen die ze graag op 12 januari met iedereen delen. Maar ze zijn ook nieuwsgierig naar jouw ideeën en wensen! Op naar een jaar vol cultuur en ontmoetingen! Locatie: Braziliëdreef 2, Utrecht. Meer info vind je hier.

Nieuwjaarsinloop bij Project O

Komende donderdag 9 januari is de nieuwjaarsinloop van Project O in buurtcentrum De Dreef (Schooneggendreef 27, Overvecht). Naast alle gelukwensen is er volop informatie over de projecten waar Project O bij betrokken is. Zo kun je alles vragen over de prijsvraag ’30km goed idee’ en is er een verkeersdeskundige aanwezig om samen na te denken over verkeersveiligheid. En ken je het jongeren-programma Future Urban Living, Heel Overvecht Fietst, of het activeringsprogramma Vuelta in Overvecht? Kom gezellig langs voor een praatje en een hapje/drankje/soepje. Alle info vind je op Facebook.