Workshop fotobewerken bij Bibliotheek Overvecht

Wil je leren hoe je foto’s bewerkt op de iPad of tablet? Speciaal voor beginners organiseert Bibliotheek Utrecht Overvecht een workshop.

De workshop is op donderdag 26 september van 11.00 tot 12.30 uur. Deelname is gratis, reserveren kan telefonisch op maandag t/m donderdag van 10.00 -12.00 uur (bel 030- 286 18 49) of via e-mail: ouderenindewijk@bibliotheekutrecht.nl

Ouderen in de wijk

Deze cursus wordt gegeven in het kader van het project Ouderen in de Wijk. Ouderen kunnen onder andere bij de bibliotheek in Overvecht terecht voor allerlei gezellige activiteiten. Gewoon om mensen te ontmoeten, om te horen over allerlei activiteiten in de wijk, om digitale vaardigheden aan te leren of om te leren over zaken als gezondheid. 

Hou voor alle activiteiten de agenda van Bibliotheek Overvecht in de gaten! 

Promo Ouderen in de Wijk