Eet Mee brengt mensen samen – meld je aan als gast of eet-adres

Hoe gezellig kan het zijn om af en toe bij iemand in de buurt mee te eten. Aan de eettafel raak je makkelijk met elkaar in gesprek en leer je nieuwe mensen kennen. Er zijn buurtgenoten die je graag ontvangen! Zij zijn heel blij met hun gast en de verhalen die je meebrengt.

Stichting Eet Mee zorgt hiervoor. Zij brengen mensen met elkaar in contact via etentjes bij mensen thuis. Daarbij is er speciale aandacht voor mensen met een vluchtelingachtergrond en voor ouderen. Ook in Utrecht Overvecht is Eet Mee actief. 

Eet Mee is voor iedereen

Ben jij iemand die het leuk vindt om af toe gezellig bij iemand anders te eten? Of heb jij als buurtbewoner een plaatsje vrij aan je eettafel? Je kunt op zoek zijn naar nieuwe contacten en verhalen, een warm ‘thuisgevoel’ willen ervaren, de Nederlandse taal willen oefenen, of het gewoon leuk vinden voor een ander te koken. Wat je reden ook is, meld je aan bij Eet Mee en zij maken een mooie match tussen eetadres en gast. Je kunt ook meedoen als je niet meer zo mobiel bent, wat achteruit gaat, of specifieke dieetwensen hebt. 

Als oudere heb je ook de mogelijkheid je aan te melden als vaste gast, zodat je bijvoorbeeld een keer per maand ergens gaat eten.  Bij aanmelding als vaste gast of vast eetadres komt een intakemedewerker langs om je wensen en mogelijkheden met je door te spreken. Je kunt ervoor kiezen om van tevoren eerst met elkaar kennis te maken.  

Aanmelding of vragen

Heb je vragen of wil je je aanmelden als gast of eetadres? Dat kan via info@eetmee.nl.
Of kijk voor meer informatie op de website eetmee.nl
Aanmelding en deelname is gratis en vrijblijvend. 

Foto: Thaeer Muhreez