Workshop LinkedIn 30 januari voor ondernemers in Overvecht

Op donderdag 30 januari komt het Voortuin Netwerk weer bij elkaar, het netwerk voor ondernemers en zelfstandigen in Utrecht Overvecht en Noordoost. Deze keer komt zelfstandig loopbaanadviseur Jolanda Heusschen een workshop geven over het gebruik van LinkedIn. Jolanda verzorgt trainingen op eht gebied van sollicitatie, personal branding en LinkedIn. 

Ondernemen met LinkedIn

Tijdens de workshop van een uur geeft Jolanda praktische tips over hoe je LinkedIn kunt gebruiken voor je bedrijf. Aan bod komen:

Hoe maak je een wervend LinkedIn profiel?
Hoe wordt jouw profiel beter vindbaar?
Hoe kun je met LinkedIn netwerken?
LinkedIn groepen
Marketingmogelijkheden met LinkedIn

De avond in Coffeemania begint om 19.30 uur met de inloop, de workshop is van 20.00 tot 21.00 uur. Daarna is er alle gelegenheid om elkaar te spreken tijdens de netwerkborrel. Deelname aan de avond is gratis voor leden van het Voortuin Netwerk. Voor € 50 per jaar krijg je vijf interessante netwerkavonden en per avond drie consumpties en lekkere hapjes. Meld je direct aan via het aanmeldformulier.

Locatie: Coffeemania,Tiberdreef 10, Utrecht (op station Utrecht Overvecht)

Meer info: Voortuin Netwerk