Circus in Overvecht weekend 31 augustus: Cirque Moustache op Fort a/d Klop

Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september staat Cirque Moustache op het terrein van Fort aan de Klop in Overvecht! Hét circus voor de hele familie! Cirque Moustache (ook wel Circus Snor) speelt de voorstelling ROYALE. 

Cirque Moustache verleidt je om in een andere wereld te stappen. Vanaf het ‘hooggeëerd publiek’ van de directeur vergeet je voor een moment alles. Binnen de tent geniet je van een wereld vol sterke mannen, beeldschone koorddanseressen en ouderwets grappige clowns.

Cirque Moustache is een jong circus uit Utrecht zonder pretenties, maar met ambitie. Jonge artiesten die graag ervaring willen opdoen in de wereld van het circus krijgen de kans op te treden met studenten van circusscholen en professionele artiesten. Hoewel de sfeer je meeneemt naar vroeger tijden, zijn de voorstellingen modern en zonder dieren. Vooraf aan de voorstellingen kunnen kinderen van alle leeftijden zich vermaken bij de kinderkaravaan: speel spelletjes, kijk naar kleine side-shows of laat je een snor aanmeten!

Info:

Zaterdag 31 augustus: Kinderkaravaan open om 16:00 uur, show om 16.30 uur;
Zondag 1 september: Kinderkaravaan open om 11:00 uur, show om 11.30 uur;
Tweede voorstelling zondag 1 september: Kinderkaravaan open om 16:00 uur, show om 16.30 uur;
De show duurt in totaal ongeveer 2 uur, inclusief pauze;
Kaartjes voor de show kosten € 11,- per stuk (kinderen tot 2 jaar gratis) en zijn te koop via de website van Cirque Moustache.

 Promo van Cirque Moustache