Oogstfeest bij Stadstuin Klopvaart op zondag 22 september

Zoveel oogst, zoveel smaken! Na maanden van zaaien, wieden en verzorgen is het nu tijd om te oogsten. En dat is een (oogst)feestje waard, op zondag 22 september op Stadstuin Klopvaart!

Proef Overvecht

Ontdek meer over de smaken van de oogst op Stadstuin Klopvaart. Wat is jouw lievelingsgroente? En durf je ook eens groente te proeven die je niet zo lekker vindt? Kom naar de gezellige oogstmarkt georganiseerd door Utrecht Natuurlijk en de vrijwilligers van de stadstuin. Iedereen is welkom op de stadstuin (toegang gratis), zondag 22 september van 13.00 tot 16.00 uur a/d Vancouverdreef 70. 

Op het programma o.a.:

– Gezellige kraampjes met diverse oogst en lekkers;
– Kleedjesmarkt voor kinderen; neem je eigen kleedje en spulletjes om te verkopen mee, en zoek een plekje op ons grasveld!
– Avontuurlijke kinderactiviteiten;
– Pizza bakken in de leemoven;
– Relaxen op het terras van De Proeftuin;
– Smullen van de tuinoogst. 

Gagelsteede Oogstfeest op 5 oktober

Natuurlijk gaan we ook op Stadsboerderij Gagelsteede een oogstfeest vieren. Dat gebeurt op zaterdag 5 oktober van 13.00 tot 16.00 uur. Wat je hier kunt verwachten: Lekker verse soep, verse pannenkoeken en Overvechtse sapjes; kastanjes poffen boven het vuur; bodemdiertjes zoeken; lekkers maken voor de dieren; helpen in de Voedseltuin Overvecht, spelen met de skelters op het erf en nog veel meer. 

Bron en meer informatie: Utrecht Natuurlijk

Oogstfeest 2018 in Stadstuin Klopvaart