Bibliotheek Overvecht vanaf 24 augustus gesloten voor verbouwing

De bibliotheek krijgt een verdiende facelift!

De Bibliotheek Overvecht is alweer 36 jaar oud en hard toe aan vernieuwing. Er komen meer werkplekken, een speelhoek voor jonge kinderen, aparte cursus- en overlegruimtes, een leeshoek met koffie en een Laboratorium voor 21e-eeuwse vaardigheden. De verbouwing start op maandag 24 augustus en duurt tot december 2020.

Nieuw wordt het ‘Informatiepunt Digitale Overheid’. Ook de inrichting krijgt een facelift. De Bibliotheek Overvecht wordt een mooie plek om te verblijven, elkaar te ontmoeten, een boek uit te zoeken, informatie te halen of te worden geholpen met taal en digitaal.

Laatste openingsdag

De Bibliotheek Overvecht is open nog tot zaterdag 22 augustus. Tot 17.00 uur kun je dan terecht voor reserveringen, boeken terugbrengen en lenen. Omdat de bieb dicht gaat, is de uitleentermijn extra lang.

Logo bibliotheek Utrecht

Bibliotheken in de buurt

Bibliotheek Zuilen en Bibliotheek Tuinwijk zitten niet ver van Overvecht vandaan. Zolang de Bibliotheek Overvecht is gesloten, kunnen leden hier terecht. De adressen en openingstijden van deze en de andere bibliotheken in Utrecht vind je hier.