Nieuw lid Cultuurplatform Overvecht Isolde Kanikani stelt zich voor

Het Cultuurplatform Overvecht (CPO) heeft er een aantal nieuwe leden bij. Een daarvan is Isolde Kanikani. Isolde is de oprichtster van Iwi Center. Iwi Center faciliteert ruimtes voor artiesten en sociale en culturele organisaties in Utrecht. 

Iwi Center

Isolde: “We hebben een groeiend netwerk aan buitengewone locaties. Wij zijn ervoor om deze inspirerende locaties te koppelen aan de juiste persoon. We zijn meer dan een ruimteprovider; we focussen ons op het versterken van de sociale cohesie en de opkomst van nieuwe projecten die de duurzaamheid en het netwerk van onze huurders naar een breder publiek trekken dan alleen Utrecht.”

Lijkt het jou interessant om een ruimte te huren of wil je meer informatie? Kijk dan op de website van het Iwi Center.

Artmuse

Isolde is samen met Barbara Del Court Konig van AllOne ook iets nieuws begonnen: Artmuse. Artmuse is een samenwerkingsorganisatie die volledig draait om sociale cohesie en kunst. 

Isolde: “We leggen contact, brengen mensen samen, stimuleren de opkomst van nieuwe projecten en houden ons bezig met talentontwikkeling. Door middel van kunst en cultuur vergroten we Utrechts talent en bekijken we wat organisaties en initiatieven voor elkaar kunnen betekenen. Door het gebruik van connecties en goede communicatie geloven wij dat goede projecten onvergetelijk kunnen worden en projectmakers hun dromen waar kunnen maken.”

Meer weten over Artmuse? Kijk dan op de Artmuse website

Bekijk al het cultuurnieuws van het Cultuurplatform Overvecht