Festival Tweetakt van start op Fort Ruigenhoek t/m zondag 16 juni

Tweetakt: beeldende kunst op het fort voor alle leeftijden

Op Fort Ruigenhoek, net buiten Overvecht, is het kunst-festival Tweetakt van start gegaan. De komende maanden kun je iedere zondag genieten van kunst op het fort en in de spannende bunkers. Er zijn ook theater- en muziekoptredens en natuurlijk een groot terras om even bij te komen. Tweetakt is geschikt voor alle leeftijden, van kleuters en jongeren tot opa’s en oma’s. 

Kunst in alle verborgen hoekjes van het fort

Op Fort Ruigenhoek in Groenekan is avontuurlijke beeldende kunst voor alle leeftijden te zien. In alle hoeken en gaten van het groene fort staan grote sculpturen, interactieve installaties en videokunst, gemaakt door zowel jonge als ervaren kunstenaars. Er is werk van onder meer David Claerbout, Johan Rijpma, Mariska de Groot, TOCHKA, Catinka Kersten en Liesbeth Gritter.

Ook is er theater, dans en (nieuw dit jaar!) muziek. Op het forteiland mogen kinderen vrij spelen en dwalen tussen de kunstwerken in en om de bunkers. Of racen in skelters, zwieren in de zweefmolen, stoeien in de ballenbak: het kan allemaal. Er is ook een groot terras met eten en drinken.

Nog t/m zondag 16 juni

Festival Tweetakt op Fort Ruigenhoek is nog iedere zondag te bezoeken t/m 16 juni, van 11.00 tot 18.00 uur. Op 2e Paasdag, 2e Pinksterdag en Hemelvaart is het festival ook open. 

Informatie

Datum/tijd: alle zon- en feestdagen t/m 16 juni, van 11.00 tot 18.00 uur

Kaartjes: aan de ingang verkrijgbaar: € 8 voor volwassenen, € 5 voor kinderen van 4 tot 17 jaar. Kinderen onder de 4 mogen gratis naar binnen.
Locatie: Fort Ruigenhoek, Ruigenhoeksedijk t/o nr. 125 in Groenekan. 
Bekijk hier het programma op Fort Ruigenhoek (kies zelf bovenaan de juiste datum).
Bezoekinformatie vind je hier

Impressie Festival Tweetakt editie 2017