Voorjaarsfeest op Stadsboerderij Gagelsteede vrijdag 8 maart

Kom vrijdagmiddag 8 maart naar het Voorjaarsfeest op Gagelsteede. Het is feest en jij bent uitgenodigd! De verschillende partners op Gagelsteede zorgen voor een mooi feest met leuke activiteiten, informatie en veel lekkers.

Er zijn jonge dieren die je kunt bekijken en knuffelen, er is popcorn poffen met Utrecht Natuurlijk. Verder kun je de Voedseltuin Overvecht bekijken en er alle vragen over stellen die je kan bedenken. Prinses Elsa vertelt je meer over het Kinderzwerfboekstation op Gagelsteede. En er is Lego! Experimenteer met Lego met Young Engineers.

Lekker smullen van lokaal voedsel

Kom vooral ook smullen van lekkere soep, verse pannenkoeken, knabbels, groentesnacks met saus en drink een lekker sapje. De partners van Gagelsteede die dit feest organiseren zijn Utrecht Natuurlijk, DOCK, Voedseltuin Overvecht, Reinaerde, Local2Local, Kinderzwerfboek, en Peutercentrum De Vlindertuin. Met elkaar zorgen we ervoor dat Gagelsteede een bruisende plek in de wijk is voor iedereen. 

Informatie

Datum/tijd: vrijdag 8 maart van 15.00 tot 18.00 uur
Toegang is gratis, iedereen is welkom. Eten, drinken en enkele activiteiten betaal je met munten. Ieder krijgt twee munten gratis, meer munten zijn te koop voor € 0,50 per munt.
Locatie: Gagelsteede, Gangesdreef 7a in Utrecht Overvecht