Jongeren en vertellers gezocht voor Theater na de Dam 4 en 5 mei

Stut Theater maakt in het kader van Theater Na de Dam – Over de Vecht een voorstelling over de Tweede Wereldoorlog. De voorstelling speelt 4 en 5 mei in en om ZIMIHC theater Stefanus in Overvecht. Stut zoekt daarvoor jongeren (14-25 jaar) die mee willen spelen en ouderen die hierover in gesprek willen gaan met jongeren.

Spelers gezocht

Hou je van toneelspelen en heb je interesse in de Tweede Wereldoorlog? Doen dan mee! De repetities vinden plaats op elke dinsdagavond vanaf 26 maart, zaterdag 6 april en gedurende de meivakantie (28 april – 3 mei). Je gaat je verdiepen in oorlogsverhalen van toen en nu. Je spreekt met mensen die een oorlog hebben meegemaakt. Lijkt het je leuk om mee te doen of heb je vragen? Mail dan met Sophie Plekker.

Verhalen gezocht

Stut zoekt ook verhalenvertellers, mensen die de Tweede Wereldoorlog als kind hebben meegemaakt en hierover met jongeren willen praten. Verhalen uit Utrecht, maar ook verhalen ten tijde van de Tweede Wereldoorlog uit de rest van de wereld. Hoe was het om oorlog mee te maken? Misschien heb je nog brieven of foto’s uit die tijd? Op zaterdag 6 april tussen 11.00 en 14.00 uur is er een vertelbijeenkomst bij Stut. Voor een kopje koffie en bescheiden lunch wordt gezorgd.

Mail voor meer informatie en aanmelden naar info@stut.nl, of bel met 030 23 11 801.

Tekst/foto: Stut theater 

U in de Wijk over Theater na de Dam, editie 2018