Huiskamerfestival Gluren bij de Buren 10 februari in Overvecht

Intiem huiskamerfestival 10 februari

Zondag 10 februari vindt het huiskamerfestival Gluren bij de Buren plaats in heel Nederland, maar ook in Overvecht! Dwaal zondagmiddag langs huiskamers in de wijk voor allerlei toffe optredens. Toegang is gratis. 

Veertien huiskamers in Overvecht als podium

Tussen 12.00 en 17.00 uur zijn er optredens in veertien huiskamers in Overvecht, steeds een half uur lang. Gluren bij de Buren is het huiskamerfestival waarbij het vloerkleed het podium en de bank de tribune is. De huiskamers veranderen voor een keer in echte podia, voor intieme optredens van verschillende lokale talenten. Kies een buurt, struin de straten af en ontdek livebands, singer-songwriters, dansers, theatermakers of andere acts.

Muziek, theater en meer

Kom bijvoorbeeld langs op de Katharijne van Leemputdreef 6 in Overvecht Zuid voor de theatervoorstelling Linquenda, gespeeld door ‘de dochters en Ko(os)’, over een oudere man die zijn laatste verjaardag probeert te vieren. Of kom genieten van het solo gitaarwerk van Yazzy Sol Olga bij De Dreef (Schooneggendreef 27). Op de Vancouverdreef 45 treedt Suzanne van Leendert op met haar melancholische gedichten, begeleid door piano en saxofoon. 

Toegang is helemaal gratis! Neem wel – als je wil – kleingeld mee voor een vrijwillige bijdrage. 

Bekijk het hele programma hier 

Gluren bij de Buren bij U in de Wijk Overvecht