Appeltaartconcert 28 september in Overvecht: De Chinese Nachtegaal

Appeltaartconcerten in ZIMIHC theater Stefanus

Op maandag 28 september 2020 is er weer een appeltaartconcert in ZIMIHC theater Stefanus in Utrecht Overvecht. Vanwege de corona-maatregelen zijn er twee concerten: om 10.00 uur en om 11.30 uur. Een kaartje kopen kan, maar hoeft niet. Je kunt ze bestellen via de website van Stichting Appeltaartconcerten.

Een sprookje op muziek gezet

Deze maandag kun je genieten van een puntje appeltaart én van de wereldpremiere van de muziekvoorstelling ‘de Chinese nachtegaal en de keizer’. Het is een poëtisch sprookje, geschreven door de beroemde Hans Christian Andersen in de 19e eeuw, dat nieuw op muziek is gezet. Misschien ken je het sprookje uit het Sprookjesbos van de Efteling. Of je weet toevallig dat er een beeld van deze keizer met zijn nachtegaal bestaat in het Sjanghaipark in Overvecht… Vertelster en zangeres Karin Strobos en haar ensemble spelen vandaag de voorpremiere (10.00 uur) én de premiere (11.30 uur).

Hou de website van Stichting Appeltaarten in de gaten voor updates. Mocht je je niet lekker voelen op de dag van het concert en symptomen hebben die kunnen duiden op corona, blijf dan thuis! 

Info

Waar: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2, Utrecht Overvecht
Wanneer: maandag 28 september 2020 om 10.00 en 11.30 uur
Tickets verkrijgbaar bij Stichting Appeltaartconcerten (kies de juiste datum in de speellijst). 

U in de Wijk over de Appeltaartconcerten in ZIMIHC