Filmtheater ’t Hoogt in Overvecht

Filmtheater ’t Hoogt vertrekt 1 januari uit de Utrechtse binnenstad. Voordat ze hun nieuwe pand op het Werkspoorterrein kunnen betrekken, gaan ze ‘on tour’ door Utrecht. Op 7 december zijn ze daarom voor één avond in Overvecht bij ZIMIHC theater Stefanus, voor een culinaire Italiaanse filmavond: Cinecuisine! 

Italiaanse avond bij ZIMIHC

De Cinecuisine avond begint om 18.30 uur met een heerlijk pizzabuffet van Pizzaiolo (ken je ze nog uit Dreefnieuws?) en live muziek van Gianni Nanni. Om 20.00 uur krijg je de film Big Night te zien, een Amerikaans komisch drama over twee broers die in de jaren ’50 het Italiaanse restaurant The Paradise runnen. Chef Primo (Tony Shalhoub) en manager Secondo (Stanley Tucci) zijn immigranten die hun restaurant staande proberen te houden tegenover een rivaliserend Italiaans restaurant. 

Big Night is een lust voor het oog, het kleurrijke Italiaanse eten spat van het scherm af. De perfecte film voor bij een avondje goed Italiaans eten! De film ontving lovende kritieken bij zijn release in 1996 en won awards op onder andere het Sundance Film Festival en bij de Independent Spirit Awards. 

Informatie

Locatie: ZIMIHC Stefanus, Braziliëdreef 2, 3563 CK Utrecht
18:30 uur: Pizzabuffet van Pizzaiolo030 met livemuziek van Gianni Nanni
20:00 uur: Film – Big Night
Prijs is inclusief buffet: € 17,50, studentenkorting: €16,50, met korting (U-pas en actiekorting): € 15,50, Cineville: €7,50
Kaarten bestellen kan online bij ’t Hoogt via deze link