Film Mijn bijzonder rare week met Tess 28 september in Overvecht

Op zaterdag 28 september organiseert ZIMIHC theater Stefanus, in samenwerking met het Nederlands Filmfestival, een vertoning van de film ‘Mijn bijzonder rare week met Tess’.

De familiefilm ‘Mijn bijzonder rare week met Tess’ van regisseur Steven Wouterlood komt naar het ZIMIHC theater Stefanus in Overvecht tijdens het Nederlands Film Festival (van 27 september t/m 5 oktober 2019). De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Anna Woltz.

Bang om als jongste van het gezin alleen over te blijven, begint Sam tijdens zijn vakantie op Terschelling vastberaden aan zijn zelfverzonnen alleenheidstraining. Door de ontmoeting met de ongrijpbare Tess, die een groot geheim met zich meedraagt, wordt hij een avontuur in getrokken dat hem doet inzien dat je je familie juist moet koesteren in plaats van ontvluchten. Sam neemt een drastisch besluit waardoor zijn bijzondere vriendschap met Tess op het spel komt te staan en Tess haar leven voorgoed zal veranderen.

Een filmmiddag is pas compleet als je daarna nog lekker wat kan eten. Blijf dus na de film nog even binnen of buiten hangen en geniet van vers gebakken patat mét een verrassing. De bar is open, dus je kan ook wat drinken of een ijsje nemen.

Bezoekinfo

Wanneer: zaterdag 28 september van 15.30 tot 18.30 uur
Waar: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2, Utrecht
Ticketprijs voor de film met patat & verrassing is €13,-.
Tickets bestellen en meer info via ZIMIHC 

Bekijk de filmtrailer