Cultuurlessen voor kinderen bij het UCK in Overvecht

Het UCK in Overvecht biedt een divers cursusaanbod voor kinderen en volwassenen op het gebied van dans, muziek en theater. Leerlingen van de Brede School Overvecht komen ook school in aanraking met de kunst- en cultuurlessen van UCK. UCK is ook partner in De MuziekRoute.

Het UCK geeft cursussen in het gebouw van ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2 in Overvecht. Je bent van harte welkom!

Korting voor cultuurlessen

Wil je kind graag muziek -en/of dansles, maar is er thuis weinig geld? Bij alle cursussen is U-paskorting mogelijk, maar ook het Jeugdfonds Cultuur kan helpen! Zij betalen voor kinderen en jongeren (een deel van) het lesgeld, kijk hier voor meer informatie en de voorwaarden.

Cursus: Kinderen ontdekken muziek (6 tot 10 jr)

Bij ‘Kinderen ontdekken muziek’ ga je samen het plezier van muziek ontdekken. Je krijgt verschillende instrumenten aangeboden waarop je meteen gaat samenspelen. Spelenderwijs leer je de muzikale taal met zingen, bewegen en creatieve spelletjes. Deze cursus is uitsluitend bedoeld voor inwoners van Overvecht. Bij deze cursus is sprake van een gereduceerde prijs in het kader van speciale subsidieregelingen.

De volgende reeksen ‘Kinderen ontdekken muziek (6 tot 10 jr)’ starten 15 januari 2019 en 16 april 2019, 10 lessen op dinsdag | 16:00 – 16:45 uur.

Locatie: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2, Utrecht
Kosten: € 52,50 (geen BTW)
Aanmelden: zie de inschrijfformulieren (blauwe knop) bij UCK 

Hele cursusaanbod bij het Utrecht Centrum voor de Kunsten in Overvecht

Lesweken in Overvecht:
week 03 – 14 (2019), open les in week 02
week 16 – 27 (2019), open les in week 15. 

  • Di: Spelen met Muziek (4 – 6 jaar)
  • Di: Kinderen ontdekken muziek (6 – 10 jaar)
  • Di: Individueel keyboardles (vanaf 6 jaar)
  • Wo: Peuterdansclub (2 – 4 jaar)
  • Wo: Kleuterdansclub (4 -6 jaar)
  • Wo: Dansmix (6 – 9 jaar)
  • Wo: Individueel keyboardles (vanaf 6 jaar)

Kijk voor alle informatie op bij UCK Overvecht