Wapperkids – voorlezen met gebaren voor baby’s in Bibliotheek Overvecht

Woensdag is voorleesdag bij Bibliotheek Overvecht. Op woensdagochtend 12 december is er een speciale voorleesochtend voor baby’s. Van 10.30 tot 11.00 uur kunnen baby’s tot 2 jaar en hun ouders in de Bibliotheek Overvecht terecht voor de Wapperkids. 

Wapperkids is voorlezen met gebaren, speciaal ontwikkeld voor baby’s. Wapperkids maakt samen met kinderen en ouders verhalen uit boekjes levend met gebaren. Ouders en kinderen doen actief mee. De activiteit is gratis, maar je moet je wel aanmelden via deze link (let op: aantal deelnemers is beperkt).

Babyhoek in de Bibliotheek

Wist je dat de Bibliotheek Overvecht een speciale BoekStarthoek heeft, speciaal voor baby’s? Hier vind je een collectie speciaal voor baby’s vanaf 3 maanden. De collectie bestaat uit stoffen boekjes (de bibliotheek maakt ze schoon na gebruik), hard kartonnen boekjes en vrolijke cd’s. De meeste Bibliotheken met een BoekStarthoek hebben ook een voorleesbank, een box en een aankleedkussen. 

Gratis BoekStartpakket

Ouders met een baby tot 2 jaar kunnen in Bibliotheek Overvecht een gratis BoekStartpakket ophalen. Dit pakket bestaat uit een gratis abonnement voor de baby en een BoekStartkoffertje. In dit koffertje zit een boekje, een cd met liedjes en voorleesinformatie. Meer informatie over BoekStart vind je op de speciale BoekStartpagina van de Bibliotheek Utrecht.