Bibliotheek dicht? Lees en geniet online!

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus zijn vanaf 14 maart tot en met (voorlopig) 6 april alle vestigingen van Bibliotheek Utrecht gesloten. Dus ook Bibliotheek Overvecht. Maar online valt er genoeg te beleven. 

De bibliotheek is dicht, maar er is nog genoeg digitaal te lezen. Er is namelijk een groot online aanbod van bijvoorbeeld e-books en luisterboeken. In de online bibliotheek staan er voor mensen met een bibliotheek-abonnement maar liefst 20.000 e-books klaar en 3.300 luisterboeken. De Luisterbieb is er ook in app vorm (Android en iOS), waar je zonder lidmaatschap gebruik van kan maken. Dus ga lekker op de bank luisteren naar je favoriete boeken! 

Online aanbod voor kinderen

Er is ontzettend veel gratis online aanbod te vinden voor kinderen. Digitale prentenboeken, mooie en spannende voorleesfilmpjes, de website Thuisonderwijs (maakt lezen voor kinderen leuk), en nog veel meer. Kijk op de website van de Bibliotheek Utrecht voor alle tips en verwijzingen. 

Online aanbod via de bibliotheek