Avontuurlijke Herfstwandeling 25 oktober met IJsclub Siberia

Zin in een sportief en avontuurlijk buitenfeest in de herfstvakantie? IJsclub Siberia en Boswachter Tineke organiseren op donderdagmiddag 25 oktober weer een spannend buitenfeest in het Gagelbos, bij IJsbaan De Gagelplas (niet ver van Fort Ruigenhoek en de Sint Anthoniedijk). Toegang is gratis en iedereen (jong en oud) is welkom. 

Op excursie door de modder

In de herfstvakantie is het Gagelbos met het Speelbos een geweldige plek voor een feest in de buitenlucht. Boswachter Tineke neemt je mee met een wandeling in de natuur van het Noorderpark – Ruigenhoek. Bij de Ruige Bunkers gaan we lekker bezig in de natuur, spelen en nagloeien bij het kampvuur met heerlijke soep.

Vuur maken, hutten bouwen en buitenterras

Na de wandeling kunnen kinderen nog fijn zelf spelen, vuur maken, pijl en boogschieten en hutten bouwen. Op het feestelijke buitenterras is het gezellig, dus vergeet niet om je buren / vrienden / opa en oma mee te nemen naar IJsbaan De Gagelplas.

Bezoekinfo

Datum/tijd: donderdag 25 oktober van 14.00 tot 17.00 uur 
Plaats: Volg de routebordjes van IJsclub Siberia naar IJsbaan Gagelplas in het Noorderpark Ruigenhoek.
Adres: Gageldijk 87 in Utrecht. Klik hier voor een kaartje van de locatie.
Website: IJsclub Siberia

Let je op je kleding?

Het Gagelbos is vaak nogal modderig in de herfst, dus let op: Kleding en schoenen kunnen erg vies worden. Zorg ook dat je schoenen niet te los zitten, ze kunnen met spelen in de modder blijven steken. Deelnemers worden onvermijdelijk een beetje nat, maar je kunt je altijd opwarmen bij het vuur. Meedoen is op eigen risico.  

IJsclub Siberia organiseert regelmatig toffe activiteitein in Overvecht en het Gagelbos. Hieronder een item van U in de Wijk over de Snertwandeling door het Gagelbos, waar boswachter Tineke ook bij was.