Gratis cursussen in Overvecht bij Plan Einstein

Alvast plannen maken voor ná de zomervakantie? In Plan Einstein kun je verschillende cursussen volgen, bijvoorbeeld om je (zakelijk) Engels te verbeteren. De cursussen zijn gratis en starten weer na de zomer.

Op Plan Einstein bouw je aan je professionele toekomst. Door verschillende cursussen en activiteiten kun je een nieuwe stap in je professionele carrière zetten. De cursussen ‘Internationaal ondernemen’ en ‘Zakelijk Engels’ zorgen voor ontwikkeling van vaardigheden die je in je huidige baan kunt inzetten, of die je een nieuwe stap laten maken, overal ter wereld! In het praktijkprogramma leer je ondernemende vaardigheden, bouw je aan je professionele netwerk en wordt je individueel gecoacht.

Plan Einstein biedt vier verschillende programma’s die je tegelijkertijd of apart van elkaar kunt volgen: 

  1. (Zakelijk) Engels
  2. (Internationaal) Ondernemerschap
  3. Praktijkprogramma voor ondernemerschap en werk
  4. ICT & Computer vaardigheden

Voor wie?

De gratis cursussen zijn bedoeld voor wijkbewoners en vluchtelingen in Overvecht die graag hun professionele vaardigheden en talenten willen ontwikkelen, een bedrijf willen starten of verder willen komen in hun werk.