Zomerfestival Klopvaart op Stelten op zaterdag 30 juni

Deze week van De Versnelling zit vol met leuke activiteiten in ons Overvecht. Buurtbewoners van de Klopvaartbuurt hebben bijvoorbeeld een mooi Zomerfestival georganiseerd op zaterdag 30 juni: Klopvaart op Stelten.

Dat betekent een middag vol met muziek en gezelligheid in de Stadstuin. Het is alweer de tweede editie van dit zomerfestival, dat vorig jaar een behoorlijk succes was. 

Genieten van muziek in de groene stadstuin

Op het programma staan het bekende Catching Cultures Orchestra, ‘Mooi weer op straat’, de ZfunC feestband, Rue de Spa en een finale jamsessie met muzikanten uit alle windstreken. Een bijzonder optreden is dat van het Catching Cultures Orchestra, dat bestaat uit amateurs en professionals, waarvan een groot deel vluchteling is.

Jamsessie met Catching Cultures Orchestra

Het Zomerfestival heeft doorlopend optredens op drie plekken in de Stadstuin. ‘Mooi weer op straat’ bestaat uit vier leden. Met een accordeon, altsax, cajon en akoestische gitaar spelen ze heel diverse muziek. ZfunC staat garant voor een flinke dosis vrolijkheid met hun veertien bandleden met blazers en percussie. Rue de Spa tenslotte speelt reggaemuziek. Samen met het Catching Cultures Orchestra zorgen zij voor een spetterende jamsessie om het festival af te sluiten. 

Kom relaxen in de Stadstuin zaterdag 30 juni. Toegang is gratis en iedereen is welkom! 

Datum/tijd: Zaterdag 30 juni van 13.00 tot 17.00 uur.
Locatie: Stadstuin Klopvaart in Overvecht (Vancouverdreef 70).
Toegang is gratis, iedereen is welkom.