Gratis seizoensconcert Jermain Bridgewater op station Overvecht

Op zaterdag 26 mei organiseren ZIMIHC theater Stefanus, HIK ontwerp en een groep vrijwilligers een seizoensconcert van Jermain Bridgewater. De locatie is de mooiste van de wijk: Station Overvecht, onder de grote ‘Echt Overvecht’ boog. 

Jermain Bridgewater trad al vaker op in Overvecht, onder andere bij de Culturele Zondagen en de Sociale Buurtmarkt. Hij combineert hiphop met wereldmuziek als reggae, gnawa, blues en soul. Hij en zijn band staan garant voor een feestelijk optreden met veel variatie en dynamiek. Beter kan je de zomer niet beginnen!

Afro Stars en Coffeemania

Het voorprogramma is ook de moeite waard. Met een gaaf dansoptreden van jonge wijktalenten uit Overvecht, The Afro Stars samen met rapper Jesse. Zij dansen elke donderdag bij Jongeren Cultuurspot Overvecht (in De Dreef). En natuurlijk is Coffeemania erbij voor de heerlijkste taartjes en drankjes. Toegang is zoals alle seizoensconcerten gratis!

Datum/tijd: Zaterdag 26 mei van 14.00 tot 15.00 uur 
Locatie: Station Overvecht (noordzijde)
Toegang is gratis en rolstoelvriendelijk. 

Lees verder voor een voorproefje van Jermain. 

Meer cultuurnieuws van het Cultuur Platform Overvecht

Jermain Bridgewater: Hotep (official music video)