Bij Jongeren Cultuurspot Overvecht kan en mag alles

Het Cultuur Platform Overvecht heeft een nieuwe deelnemer. Bij Jongeren Cultuurspot Overvecht kunnen jongeren terecht voor allerlei activiteiten. Workshops, optredens, evenementen… alles mag en kan, als het maar met kunst en cultuur  te maken heeft.

Wat er dan allemaal kan? Denk aan theater, mode, dans, dj’s, zang, rap, muziek produceren en opnemen, maar ook aan henna-painting, graffiti, fotografie en vloggen. Misschien heb je alleen een oefenruimte nodig, dat kan ook! Of je hebt zelf een idee voor een (heel andere) workshop, laat het weten.

Als je nog niet weet wat jouw verborgen talenten zijn, kan je daar dus snel achter komen bij Jongeren Cultuurspot Overvecht. Maar ook als je het al wél weet: Kom langs, blijf oefenen en wie weet sta jij gauw op een podium!

Momenteel zijn er iedere donderdag de volgende workshops:

DJ LES: 16.00 tot 19.00 uur
RAP: 17.00 tot 18.30 uur
AFRO DANCE: 17.00 tot 18.30 uur
ZANG: 17.30 tot 18.30 uur

ikram jongerencultuurspot overvecht 300

Zou je willen deelnemen aan een workshop, of heb jij zelf een leuk idee voor een workshop?

Voor vragen of meer info kan je mailen naar cultuurcoach Ikram el Farissi via i.elfarissi@cultuurhuiskanaleneiland.nl. Of whatsapp haar via 06 383 19 075.
Je kan ook spontaan langskomen: De Dreef, Schooneggendreef 27c, 3562 GG in Utrecht.
Op Facebook vind je Jongeren Cultuurspot Overvecht hier.
Zie ook de webpagina van Jongeren Cultuurspot Overvecht.