Werken

werkwinkel mensenWerkwinkel: hulp bij het zoeken naar werk of een opleiding

Zoek je werk dat bij je past of een leuke opleiding? Wil je je kansen op werk vergroten? En kan je daar hulp bij gebruiken? Kom langs bij de Werkwinkel in de huiskamer van Gezondheidscentrum de Amazone! Loop eens binnen.

De mensen van de Werkwinkel denken graag met je mee en kijken samen wat er voor jou mogelijk is. Het is gratis, er is koffie of thee en er zijn geen verplichtingen. Iedereen is welkom!

"Werken lijkt me nog wel spannend. Misschien kan ik eerst eens vrijwilligerswerk doen of een cursus in mijn buurt volgen." 

"Ik heb lang niet gewerkt omdat ik jonge kinderen had. Nu wil ik graag weer werken. Maar het zou fijn zijn als iemand met me mee kan denken en naar mijn CV wil kijken."

Openingstijden

Maandag + woensdag van 09.00 – 16.30 uur (gesloten tussen 12.30 en 13.00 uur)
Dinsdag van 13.00 - 16.30 uur
Donderdag en vrijdag gesloten

Werkwinkel

Gezondheidscentrum de Amazone
Amazonedreef 41a in Utrecht
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Werk zoeken

Op zoek naar werk in Overvecht? Er zijn diverse organisaties die zich voor werkzoekenden inzetten. Door trainingen te geven, hulp bij solliciteren te geven, werkervaringsplekken te bieden of evenementen te organiseren waar je werkgevers ontmoet. Een aantal organisaties zet zich specifiek in voor jongeren.

Kaart Overvecht

Back to top