Cultuurproeverij zaterdag 13 mei: hét streetfood- en kunstfestival van Overvecht

Zaterdag 13 mei vindt het jaarlijks streetfood- en kunstfestival plaats in Overvecht. Kom proeven, luisteren, kijken en ervaren op de Cultuurproeverij van ZIMIHC theater Stefanus. Op dit cultuurevenement kun je terecht voor streetfood en cultuur uit alle windstreken. Van Hollandse poffertjes tot Ethiopische injera en van saté tot falafel… Diversiteit om op te eten!

Culturele keuken van de wijk

Sinds 2017 organiseert ZIMIHC het streetfood- en kunstfestival in de wijk Overvecht, om mensen uit de hele stad een kijkje in de ‘keuken’ van de wijk te bieden. De toegang is gratis en het programma zit vol muziek, (kinder)theater, dans, mini-workshops en andere activiteiten: tof voor alle leeftijden. Plof neer op het terras met een verse smoothie of Utrechts speciaalbiertje en geniet van alles wat er vandaag op het menu staat!

Cateraars en (thuis)koks gezocht

Heb jij je eigen catering of ben je dit aan het opstarten? Kook jij altijd voor familie en vrienden op feestjes? Maak jij de lekkerste cake en koekjes, of juist sapjes en smoothies? Kom je lekkers verkopen op zaterdag 13 mei.

Meld je aan voor een gratis kraam en verkoop je soep, hapjes, smoothies, maaltijden of zoetigheden tijdens de Cultuurproeverij.

Heb je hier vragen over of wil je je aanmelden? Neem contact op met Rachella via r.bridgewater@zimihc.nl

Cultuurproeverij

Over de Cultuurproeverij

Wanneer: zaterdag 13 mei 2023, van 15.00 tot 20.00 uur
Waar: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2 in Utrecht
Toegang: gratis, aanmelden is niet nodig.
Bron: ZIMIHC

Reportage U in de Wijk: Cultuurproeverij editie 2019