Live muziek in Park de Gagel tijdens A Lazy Sunday Afternoon 24 juli

Al meer dan twintig jaar een leuke, muzikale zomertraditie in Utrecht: A Lazy Sunday Afternoon, ofwel kleine muziekfestivals in Utrechtse parken die je gratis bezoekt. Zondag 24 juli is het festival te vinden bij Stadsboerderij Gagelsteede in Park de Gagel, van 13.00 tot 17.00 uur. Kom genieten van live muziek, relaxed in de buitenlucht. Vergeet je picknickmand en kleedje niet!

Programma

Tijdens A Lazy Sunday Afternoon kun je genieten van deze muzikanten:

13.00 – 13.40 uur: Sten & Senna (singer-songwriter)
14.00 – 15.00 uur: Brisa (vintage latin jazz kwartet)
15.30 – 16.30 uur: Leoparte (Tropical Indie Wildfire)

Sten & Senna

Sten & Senna speelden lange tijd in aparte bands, maar hebben elkaar als singer-songwriter duo gevonden. Ze brengen liedjes in het genre van Norah Jones, Stevie Wonder, John Mayer, Chris Stapleton. Ogen dicht en genieten dus!

Brisa

Droom weg bij de warme, zomerse klanken van vintage latin jazz band Brisa. Laat je meevoeren op Zuid-Amerikaanse ritmes van vervlogen tijden… Vintage latin jazz band Brisa speelt relaxte bossa’s, sensuele songs, nostalgische jazz en gepassioneerde bolero’s.

Leoparte

Leoparte is een achtkoppige muzikale wervelwind. Ze maken liedjes over de schoonheid van de wereld met een passie voor feesten. De bandleden met hun verschillende achtergronden combineren indie-pop met uiteenlopende stijlen uit Afrika, Latijns-Amerika en de Caraïben. Ze noemen deze aanstekelijke mix ’tropical indie’. Met deze unieke sound krijgen ze elk publiek aan het dansen en zingen.

A Lazy Sunday Afternoon

Zondag 24 juli van 13.00 tot 17.00 uur
Stadsboerderij Gagelsteede, Gangesdreef 7A, Utrecht
Toegang is gratis

Bron: ZIMIHC
Meer cultuur vind je bij Cultuur Platform Overvecht