Werk mee aan de ontwikkeling van Overvecht Centrum

Je komt vast weleens in ‘Overvecht Centrum’, ofwel het gebied rond shoppingcenter Overvecht. Om te winkelen, om iets te eten of om naar de bibliotheek te gaan. Of omdat je er woont. Er is al heel lang de wens om Overvecht Centrum te verbeteren naar een plek waar iedereen graag komt en zich thuis voelt. De gemeente gaat hier samen met bewoners, ondernemers en met de eigenaren van grond, woningen en gebouwen een plan voor maken.

Samen ontwikkelen

Overvecht Centrum is het gebied tussen de Brailledreef, Einsteindreef en Zamenhofdreef. De gemeente heeft al vaker geprobeerd om voor deze plek een plan te maken. Dat ging niet altijd goed. Dit keer pakken ze het anders aan. Bewoners, ondernemers, eigenaren van grond en gebouwen en de gemeente gaan vanaf het begin samenwerken. De mening van iedereen is belangrijk.

Wil je meer lezen over het project Overvecht Centrum? Kijk dan op www.utrecht.nl/overvechtcentrum.

Meedoen en meewerken aan Overvecht Centrum? Kijk dan op de Denk Mee pagina van Overvecht Centrum.

Dag van de Buurt 19 mei over plan Einsteinkwartier

Bewoners van Overvecht organiseren op donderdag 19 mei vanaf 15.30 uur de Dag van de Buurt. Ze hebben hun ideeën voor de omgeving verwerkt in het plan ‘Einsteinkwartier’. ‘s Avonds praten we daar over en over het maken van het plan voor Overvecht Centrum. Doe je mee? Gemeente en bewoners zien je graag om 18:30 uur bij De Dreef aan de Schooneggendreef 27 (inloop vanaf 18 uur). De avond duurt tot ongeveer 20:00 uur.

Meer over de Dag van de Buurt

Kom bij het Team Overvecht Centrum

Lijkt het je leuk om echt mee te werken aan het plan voor Overvecht Centrum? Dan kun je je aanmelden voor Team Overvecht Centrum. In dit team is plek voor 15 bewoners. Er zijn nog een paar plekken vrij. Team Overvecht Centrum komt ongeveer 1x per maand bij elkaar. Aanmelden kan nog tot 15 mei 2022 via de Denk Mee pagina.

Je idee voor Overvecht Centrum delen

Heb je een idee dat je nú wilt uitvoeren in Overvecht Centrum? De gemeente hoort graag van je en gaat dan samen kijken naar wat er al tijdelijk mogelijk is.

Meer informatie, aanmelden of een vraag stellen? ? Kijk op Denk Mee Overvecht of stuur een e-mail naar overvechtcentrum@utrecht.nl.

Tekst en beeld (via) Gemeente Utrecht.