Moestuinen te huur bij Stadstuin Klopvaart: Schrijf je nu in

Op Stadstuin Klopvaart is het heerlijk om gewoon rond te dwalen en te genieten van de stadstuin. Maar wist je dat je zélf een tuintje kunt huren bij Stadstuin Klopvaart? Zo kun je zelf aan de slag in je eigen moestuin. Let op: Er zijn maar een beperkt aantal tuinen beschikbaar. Wacht dus niet te lang, op=op!

Let op: Vanaf het jaar 2021 kun je geen individuele tuintjes meer huren bij Stadstuin Klopvaart. Wel kun je gezamenlijk aan de slag. Kijk op de website van Utrecht Natuurlijk voor informatie. 

Vrijetijd Kindertuin en Seizoenstuin

Vanaf woensdag 14 februari 2018 kan iedereen een moestuintje reserveren op deze prachtige stadstuin. Daarmee kun je dit tuinseizoen je eigen heerlijke groenten en kruiden verbouwen. De moestuinen zijn er in verschillende maten. De Vrijetijd Kindertuin is 8 m2, een kleine moestuin om fijn aan de slag te gaan met je (klein)kinderen. Een tuinseizoen lang huren kost € 25,- plus € 20,- borg voor twee sleutels. Meer informatie en een inschrijfformulier vind je hier.

Heb je grotere plannen? Dan is er de Seizoenstuin van circa 20 m2. Dit is voor mensen met al wat meer ervaring. Het hele tuinseizoen ga je aan de slag voor € 50,- plus € 20,- borg voor twee sleutels. Meer informatie en een inschrijfformulier vind je hier.

Sleuteluitgifte en verdeling van de tuinen is gepland op zaterdag 31 maart van 10.00 tot 15.00 uur.

Meer weten? Bezoek dan de website van Stadstuin Klopvaart.