Nieuwe resultaten wijkaanpak Samen voor Overvecht in beeld

Samen werken aan een wijk waar bewoners prettig samenleven, iedereen mee kan doen en gelijke kansen krijgt. Dat is waar de wijkaanpak Samen voor Overvecht voor staat.

Resultaten wijkaanpak in één infographic

In een nieuwe Samen voor Overvecht infographic zie je de resultaten die sinds voorjaar 2020 zijn gehaald. Vanaf 2019 werkt de gemeente samen met wijkpartners aan vijf ambities en is er gestart met tien kansen waarvan we de ontwikkeling en resultaten volgen. Onder andere de Ontdekhal, de Wijkambassadeurs, de Werkwinkel, Stichting Durf te Dromen, De Amazonetuin, veiligheid rond Shoppingcenter Overvecht, hulp aan bewoners tijdens renovatie, Buren helpen Buren en hulp aan jongeren zonder baan komen voorbij. 

Infographic lezen

Bekijk en download de infographic (PDF, opent in nieuw venster:
Resultaten Samen voor Overvecht najaar 2020 (infographic) 

Lees meer over de wijkaanpak Samen voor Overvecht.