Sociale Buurtmarkt wintereditie op zaterdag 7 december in Overvecht

Winterse Sociale Buurtmarkt bij De Dreef 

Ook in 2019 is er bij De Dreef weer een Sociale Buurtmarkt, voor en door bewoners van Overvecht! Op zaterdag 7 december 2019 van 13.00 tot 16.00 uur vind je op het plein voor De Dreef een  winterse wereld vol kramen, activiteiten, optredens en lekker eten. Iedereen is welkom om te komen kijken, te verkopen, een activiteit te organiseren, op te treden of mee te helpen.

Aanmelden kan via dit aanmeldformulier. Of mail de organisatie via info@thesocialcollective.nl.

Wintermarkt

Dit jaar heeft de Sociale Buurtmarkt een winters thema. Denk aan knusse zitjes rondom vuurkorven, warme chocomelk en marshmallows, gezellige lichtjes en een overdekte plek om op te warmen en te genieten van verschillende optredens.

Verkopen

Er kan en mag er flink geshopt worden op de Sociale Buurtmarkt. De markt is er voor winkeliers, ondernemers en organisaties uit (of betrokken met) Overvecht. Zij kunnen een kraam huren om hun diensten, waren en goederen te verkopen. Dat kan van alles zijn: wenskaarten en tassen, zelfgemaakte kaftans, brood en groente. 

‚ÄčOptredens en activiteiten

Op de Sociale Buurtmarkt krijgt talent een plek. Het plein heeft een mooi podium waarop muzikanten, DJ’s en theatermakers laten zien wat ze in huis hebben. Daarnaast is er ruimte voor culturele, kunstzinnige en sportieve activiteiten; van een wedstrijd klunen tot een workshop kaarsen maken! 

Informatie

Hou De Sociale Buurtmarkt op Facebook in de gaten voor updates! 

Wanneer: zaterdag 7 december van 13.00 tot 16.00 uur
Waar: plein van De Dreef, Schooneggendreef 27 in Utrecht Overvecht
Organisatie: The Social Collective en heel veel partners, bewoners, organisties, etc.
Vragen? Op vrijdagen (8 nov – 22 nov – 6 dec) is The Social Collective tussen 10.00 – 12.00 uur te vinden in Buurtcentrum de Dreef. Je vraag mailen kan ook: info@thesocialcollective.nl 

De Sociale Buurtmarkt, verslag van U in de Wijk