Informatieavond plannen Ivoordreef 23 november

Online bijeenkomst over de Ivoordreef maandag 23 november

Een paar jaar geleden besloot woningcorporatie Bo-ex om nieuwe woningen neer te zetten op de Ivoordreef in Utrecht Overvecht. De huidige tienhoogflat met 174 woningen zal ervoor worden gesloopt. Woon je in de buurt en wil je graag weten hoe de Ivoordreef er straks gaat uitzien? Meld je dan aan voor de online informatiebijeenkomst op maandag 23 november (19.30 - 21.00 uur).

Wat zijn jouw ideeën voor het plein van de Ivoordreef? 

De Ivoordreef gaat dus flink veranderen. De tienhoogflat maakt ruimte voor nieuwe woningen: sociale huur, vrije sector huur en koopwoningen. De flat zelf, een stuk van het groen aan de Einsteindreef en het grote plein tussen de flat en de Kasaidreef zijn allemaal onderdeel van het plan. Er komen nieuwe speelvoorzieningen en een nieuw sportveld, het spetterbadje komt natuurlijk terug. De plannenmakers van Era Contour horen graag jouw ideeën. Wat zou je naast voetballen nog meer kunnen doen op het nieuwe sportveld? Wat zou je zelf leuk vinden, iets waardoor je vaker naar het plein zou komen? 

Meld je aan voor de bijeenkomst

Tijdens de informatiebijeenkomst hoor je alles over de huidige plannen, kun je je vragen stellen en ideeen laten horen. Aanmelden is eenvoudig: Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van "ik ben erbij". Yffi stuurt je dan een link voor de bijeenkomst. 

Informatie

Datum/tijd: maandag 23 november 2020 van 19.30 tot 21.00 uur.
Waar: online.
De nieuwbouw op de Ivoordreef is een project van woningcorporatie Bo-ex in samenwerking met projectontwikkelaar Era Contour en belegger Amvest
Bekijk ook onderstaand filmpje, waarin projectontwikkelaar Yffi van de Berg een toelichting geeft. 

 

Nieuwbouw

Er wordt nog steeds gebouwd in Overvecht. Koopwoningen en huurwoningen. Appartementencomplexen en eengezinswoningen. Ben je geïnteresseerd in een woning in Overvecht? Hierbij een greep uit de nieuwbouwprojecten in de wijk.

Woning huren?

Natuurlijk kun je ook een woning huren in Overvecht. Wil je weten wat het huidige aanbod is? Kijk dan bij:

 

Overvecht vernieuwt

Overvecht is volop in beweging en er wordt hard gewerkt aan de verbetering en vernieuwing van de oudere delen van de wijk. Gemeente, woningcorporaties en de wijkbewoners hebben hun handen ineengeslagen voor diverse renovatie- en vernieuwingsprojecten.

Spoorzone, Overvecht de Gagel, NPD-strook, Antoniuskwartier, groenzones en de renovatie van oudere flats: op al die plekken wordt gewerkt aan een modern en fijn Overvecht.

Kaart Overvecht

Back to top