50|50 Second Life Store

5050 second life store overvechtKen je de leuke 50|50 store in Overvecht? Vlakbij ons station zit de 50|50 Store Utrecht Overvecht, een leuke hippe winkel. Ze hebben tweedehands/vintage kleding, een aantal streekproducten en je kunt er je fiets laten maken. Je band laten plakken kan voor €5,-. Ook heeft de winkel een eigen zeefdrukkerij.

50|50 is een concept van het Leger des Heils. Iedereen heeft er een verhaal en iedereen verdient een plek in de samenleving. Bij 50|50 kunnen mensen hun leven weer invulling geven. Mensen ontdekken hun talenten en doen werkervaring op. Met hun vaardigheden kan 50|50 een heel scala aan producten en diensten aanbieden: van houtbewerken en fietsenmaken tot tweedehands kleding en een zeefdrukken.

Zelfgemaakte glazen en vaasjes

Binnen vind je ook de producten van het project 'Rebottled'. Aan Dreefnieuws nr. 3-2016 vertelde vrijwilliger Vanessa hierover: "Bij Rebottled doen we niet aan recyclen: we doen aan upcyclen. Van lege wijnflessen maken we glazen en vaasjes die je ook kunt laten graveren. De eerste bestellingen zijn al binnen en dat maakt me zo trots! Een paar jaar geleden was mijn leven een puinhoop, maar nu doe ik weer mee. Door dit werk kan ik mijn steentje bijdragen aan de maatschappij en straks misschien een studie gaan doen. Ik voel me weer belangrijk."

50|50 Store Utrecht Overvecht zit op de Tiberdreef bij station Overvecht. Geopend op werkdagen van 10.00 tot 18.00 uur (maandag vanaf 14.00 uur). Check voor algemene informatie de website 50|50 store en voor actuele info over de winkel in Overvecht 50|50 Store Utrecht Overvecht op Facebook

U in de Wijk bracht oktober 2016 een bezoekje. Bekijk de reportage: 

 

Winkelparadijs

Overvecht is echt een shoppingparadijs. Van kleine boetiekjes tot de grote ketens en van tuincentra tot de dagelijkse boodschappen: alles is voorhanden!

 

Shop till you drop

Fashionista Esther over Overvecht:
'Ik kom elke week wel één of twee keer in het winkelcentrum. Meestal met vriendinnen. Dan gaan we eerst ergens iets drinken en een broodje eten en dan alle winkels af. Er is een heel goed aanbod aan winkels in Overvecht. Mooie schoenenwinkels, een H&M, Hema, Vero Moda... Het is hier veel rustiger dan in de binnenstad en je komt overal bekenden tegen. Ik mis alleen nog een Zara, maar verder is dit echt DE shoppingplek!'

Kaart Overvecht

Back to top