Informatiedag startende ondernemers 9 november bij ZIMIHC

Bijeenkomst voor startende ondernemers in Overvecht 9 november in ZIMIHC

Beginnen met ondernemen in Overvecht? Deze bijeenkomst helpt je op weg

Droom je ervan om eigen baas te zijn en wil je graag meer weten over wat daar allemaal bij komt kijken? Of ben je net ondernemer geworden en kun je nog wel wat ondersteuning gebruiken? Bezoek dan de gratis informatiedag voor startende ondernemers, aangeboden door Samen voor Overvecht.

Op deze bijeenkomst krijg je inspirerende verhalen te horen van ondernemers uit onze wijk Overvecht. Sommigen zijn net begonnen en zullen hun ideeën pitchen, maar je maakt ook kennis met mensen die een succesvol bedrijf hebben opgezet en organisaties die startende ondernemers ondersteunen. Er zijn vier workshops te volgen, die vragen beantwoorden als: Hoe maak je van een goed idee een bedrijf, hoe haal je een opdracht binnen met een offerte, en hoe zit het met de bedrijfsadministratie en financiën? 

Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om allerlei ondernemers en organisaties te ontmoeten. Denk aan Power by Peers, BBZ (Bureau Zelfstandigen), Rabobank, The Social Collective, DOK 030, UWV en ondernemersvereniging Nieuw Overvecht. Aan het einde van de bijeenkomst wordt de prijswinnaar van het beste Startersidee bekend gemaakt. De prijs is een coachingstraject, dat helpt bij maken van een bedrijfsplan en het vinden van financiering. Wil je hier kans op maken? Vraag dan om meer informatie bij Wijkbureau Overvecht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Je kunt twee van de volgende workshops volgen. Geef je op door een mailtje te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  1. Van goed idee naar bedrijf
  2. Van offerte naar opdracht (sales)
  3. Eigen bedrijf en administratie
  4. Financiën.
 
Informatie

Datum/tijd: zaterdag 9 november van 10.00 tot 14.00 uur
Locatie: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2, Utrecht
Toegang is gratis (inclusief lunch) 
Aanmelden: stuur een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (geef aan welke twee workshops je wilt volgen)

Programma: 

10.00 uur - opening met inspirerende verhalen van ondernemers uit Overvecht
10.45 uur - presentaties Startersidee
11.15 uur - meet & greet met ondernemers, informatiemarkt en workshops
13.30 uur - bekendmaking prijswinnaar beste Startersidee
14.00 uur - einde

Deelnemende organisaties en bedrijven: 

Gemeente Utrecht, Power by Peers, Overvecht Vastgoed, UWV, FBA, FCBV, Dok 030, Rabobank, Solvid, Over Rood, Project O, Seven Seas, BBZ (Bureau Zelfstandigen), Kamer van Koophandel, Ondernemersvereniging Nieuw Overvecht

 

Werk zoeken

Op zoek naar werk in Overvecht? Er zijn diverse organisaties die zich voor werkzoekenden inzetten. Door trainingen te geven, hulp bij solliciteren te geven, werkervaringsplekken te bieden of evenementen te organiseren waar je werkgevers ontmoet. Een aantal organisaties zet zich specifiek in voor jongeren.

Kaart Overvecht

Back to top