Bierbrouwers Ronald en Sander

logo vandestreekbierRonald en Sander van de Streek zijn broers en Utrechtse bierbrouwers. Tot nu toe maakten ze gebruik van de faciliteiten van een ander bedrijf. Maar nu zijn ze druk bezig om hun eigen brouwerij in te richten op bedrijventerrein Nieuw Overvecht. 

Hun toekomstige brouwerij Van de Streek zit straks in een pand aan de Ontariodreef. Het staat nu nog leeg, maar de heren zijn druk bezig met verbouwen en inrichten. Dit voorjaar zal de brouwerij open gaan. Aan In de Buurt vertelt Ronald van de Streek dat de broers altijd al een eigen brouwerij wilden hebben. Het is een droom die uitkomt. 

Een toegankelijke brouwerij in Overvecht

De locatie op het Overechtse bedrijventerrein vinden ze geweldig. Ze zijn van plan de brouwerij toegankelijk te maken voor wie een kijkje wil nemen. Ronald: “De brouwerij moet ook toegankelijk zijn voor mensen die nieuwsgierig zijn. We willen laten zien hoe we ons bier maken, rondleidingen geven en uiteindelijk ook proeverijen. Maar, de hoofdzaak is bierbrouwen.”

In deze video laten de broers alvast hun pand zien. Meer over het bier van de broers lees je op hun website.

 

 

Werk zoeken

Op zoek naar werk in Overvecht? Er zijn diverse organisaties die zich voor werkzoekenden inzetten. Door trainingen te geven, hulp bij solliciteren te geven, werkervaringsplekken te bieden of evenementen te organiseren waar je werkgevers ontmoet. Een aantal organisaties zet zich specifiek in voor jongeren.

Kaart Overvecht

Back to top