ZIMIHC theater Stefanus kijkt positief naar de toekomst

Geef je mening over ZIMIHC StefanusKunst en cultuur zijn enorm belangrijk, zeker in moeilijke tijden. Het gaat om troost, verbinding, samen iets moois of bijzonders meemaken en gedeeld plezier. Ook in deze onzekere periode blijven we bij ZIMIHC theater Stefanus met een positieve blik naar de toekomst kijken en gaan we op zoek naar wat wél kan en mag, op een manier die veilig en prettig is voor zowel de bezoekers als de artiesten en makers.

ZIMIHC: plek voor grote én kleine programmering

Onze grote theaterzaal biedt genoeg plek voor bijvoorbeeld bijeenkomsten en repetities, maar juist onze gezellige foyer is een geschikte plek om samen te komen voor kleinschalige programmering, denk bijvoorbeeld aan de Lunchpauzeconcerten die hier eerder georganiseerd zijn. De foyer is licht en naar eigen wens aan te kleden, waardoor het mogelijk is om een intieme sfeer te creëren terwijl de ruimte coronaproof ingedeeld is.

Een goed voorbeeld van deze nieuwe vorm van programmeren zijn de Één-op-één sessies die afgelopen zomer voor het eerst werden georganiseerd en in februari opnieuw plaatsvinden. Dit is een route door het gebouw waar in iedere ruimte een privévoorstelling wordt gegeven (denk aan comedy, dans, poëzie, singer/songwriter) speciaal voor jou alleen of samen met je gezin.

Win een gratis kaartje

ZIMIHC is benieuwd naar wat jullie graag (zouden willen) zien in ZIMIHC theater Stefanus. Daarom hebben ze een aantal vragen opgesteld waarmee jullie een beter beeld kunnen geven van wat de wensen zijn. Onder de deelnemers van deze korte enquête worden gratis kaartjes verloot voor de Één-op-één sessies in februari.

Beantwoord deze zes vragen:

Je kunt de vragen beantwoorden door dit online (Google) vragenformulier in te vullen.  

1. Kom je uit Overvecht? (J/N)
2. Wat is je leeftijdscategorie ( 0-15 jaar; 15-25; 25-35; 35-45; 45-55; 55+)? 
3. Zou je afkomen op deze manier van kleinschalig en coronaproof programmeren (waarom wel / niet?)
4. Welk dagdeel heeft je voorkeur voor een bezoek: woensdagmiddag, donderdagavond, vrijdagavond of zondagmiddag ?
5. Wat zie je graag terug in het programma? Muziek / dans / ‘kinder’ activiteiten / woordkunst (gedichten / spoken word / comedy). En welke soort muziek: Urban / Rock / Soul / Jazz / Klassiek / Wereldmuziek? 
6. Ken je een toffe act of zou je graag zelf eens op ons podium staan? Laat het weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je meeloten voor de kaartjes voor de Één-op-één sessies op 5 februari 2021? Laat dan ook je e-mailadres achter. Vul het online formulier in of mail je antwoorden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt ze ook in de brievenbus van ZIMIHC stoppen.

 

De agenda van ZIMIHC vind je op www.zimihc.nl/agenda

 

load more hold SHIFT key to load all load all
Back to top