Stut Theater Dichtbij 23 februari: Ja, ik wil

Ja ik wil Deze Stut Theater Dichtbij voorstelling ‘Ja, ik wil’ gaat over liefde, seksualiteit en de grenzen daarbinnen. Hoe kom je erachter waar jouw grenzen liggen? Hoe geef je die grenzen op de juiste manier aan? Is er wel eens iemand over jouw grenzen heen gegaan? Ben jij wel eens over de grenzen van een ander heengegaan? Was je je daar toen bewust van? 

Handvatten voor de liefde

Met ‘Ja, ik wil’ willen de theatermakers jongeren handvatten geven voor de liefde. Ze leren over landen waar ze nooit heen zullen gaan, over dieren die ze nooit zullen zien, maar aan liefde wordt vaak slechts één les gewijd, tijdens biologie. Deze voorstelling laat zien dat seksualiteit, liefde en grenzen belangrijke onderwerpen zijn waar minder schaamte omheen mag hangen. Dat nee zeggen of nog even wachten ook goed is en dat porno geen instructie voor de werkelijkheid is. Liefde is iets ingewikkelds maar ook iets moois. Het hoeft niet perfect te zijn, als het maar een leuke, spannende en veilige ontdekkingstocht is.

De voorstelling wordt gebracht door Live Your Story, een organisatie die met theater werelden samenbrengt. Live Your Story bouwt bruggen tussen generaties, tussen onderwijsniveaus, tussen mensen met verschillende (bi)culturele achtergronden, tussen mensen met verschillend geloof en verschillende vormen van seksuele geaardheid. 

Lunch van Queridon Taal & Horeca

Vooraf kun je zoals altijd genieten van een heerlijke lunch, deze keer aangeboden door deelnemers van Queridon Taal & Horeca, een bijzondere samenwerking tussen de Gemeente Utrecht en Queridon die nieuwkomers opleidt tot een baan in de horeca. Verwacht heerlijke en verrassende gerechten voorafgaand aan de voorstelling. 

Praktische informatie

Datum/tijd: zondag 23 februari, lunch vanaf 13.00 uur, voorstelling vanaf 14.30 uur.
Locatie: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2, Utrecht
Kosten: €10 (incl. lunch) of €7.50 (zonder lunch). Korting met CJP/U-pas/65+ bedraagt €2.50. 

Tickets via de ticketshop, stuur een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 030 23 11 801. 
Klik op Theater Dichtbij voor meer informatie.

 

load more hold SHIFT key to load all load all
Back to top