Breakdance lessen: Buurtbattle 030

breakdance lessen zimihc Leren breakdancen? 

Wil jij vette breakdance moves leren? Beter worden op de dansvloer? Doe dan mee met de Buurtbattle 030! In 12 lessen leer jij de basis van het breakdancen. Elke woensdagmiddag krijg je les bij ZIMIHC in Overvecht. Je werkt toe naar een toffe Buurtbattle tijdens Support your Culture in de Stadsschouwburg. Dat is een middag waarbij je gaat battlen tegen kinderen uit verschillende Utrechtse wijken.

Buurtbattle 030 is in drie verschillende wijken te volgen: elke woensdagmiddag kun je dansen in Overvecht en Kanaleneiland; in Oog in Al/ Lombok zijn de lessen op vrijdagmiddag. De lessen zijn een initiatief van IRC en Freedom City en worden ondersteund vanuit de Sport & Cultuurmix van ZIMIHC en SportUtrecht. Geef je op en doe mee! 

Kosten: Twaalf breakdance lessen plus de battle: €35,- Aanmelden doe je via dit formulier.
Is er thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Kijk voor meer informatie op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Info

Datum: woensdag 19 februari t/m woensdag 13 mei 2020
Tijd: 15.00 tot 16.30 uur
Locatie: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2, Utrecht. 
Contact: mail Astrid Meijs via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

load more hold SHIFT key to load all load all
Back to top