Stut Theater Dichtbij Winterspecial op 15 december

stut theater lunchvoorstelling

Feestelijke lunchvoorstelling Stut Theater Dichtbij  

Tijdens de laatste Theater Dichtbij van het jaar luiden we samen de feestdagen in! Allerlei Stutgroepen spelen een mini-voorstelling rondom het thema licht. Tussen de optredens door geniet je van een heerlijk driegangenmenu. 

Stut Theater organiseert elke laatste zondag van de maand Theater Dichtbij. Het programma verschilt iedere keer, maar maar bestaat altijd uit een heerlijke lunch door Resto VanHarte, een bijzondere theatervoorstelling en een verdiepend randprogramma.

Let op: het is alleen mogelijk om naar het hele programma incl. lunch te komenEr is een beperkt aantal plaatsen, dus reserveer tijdig een kaartje! 

Informatie

Datum/tijd: zaterdag 15 december van 13.00 uur tot (ongeveer) 16.00 uur 
Locatie:
 Theater Dichtbij vindt plaats in ZIMIHC theater Stefanus aan de Braziliëdreef 2 in Overvecht.  Bus 1 (richting Overvecht Noord) stopt voor de deur (halte Amazonedreef), er zijn veel parkeerplaatsen aanwezig. Mocht je met de (regio)taxi komen: de middag is meestal rond 16.00 uur afgelopen.


Reserveren: Je kunt een kaartje kopen via de ticketshop. Liever via e-mail of telefoon? Mail of bel dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Stut via 030 231 18 01. Ben je slecht ter been, heb je dieetwensen of wil je iets anders doorgeven? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 030 231 18 01. 
Tickets: Een kaartje voor het hele programma (dus inclusief lunch) kost €10. Met een U-pas/CJP/65+ krijg je €2,50 korting.

 

load more hold SHIFT key to load all load all
Back to top