Première voorstelling What If You Fly…?

Nadoua DahmaneHet leven kent ups en downs. Soms lijken de downs overheersend meer aanwezig te zijn. Soms lijken de downs overheersend meer aanwezig te zijn. Terwijl de ups recht voor je neus staan. Je moet kiezen, durven en ervoor gaan. Maar waar haal je de kracht vandaan om deze stappen daadwerkelijk te kunnen nemen?

What If You Fly…? is een solo vertelvoorstelling van Nadoua Damhamne over de zonnige kant van persoonlijk leiderschap. Het illustreert hoe ontdekken samen gaat met lef om te kiezen en op welke wijze liefde voor het belangrijke doorslaggevend wordt. Een voorstelling gericht op (ambitieuze en/of biculturele) vrouwelijke 30+ers.

Dertigers en 30+ers bevinden zich vaker in een levensfase waar vragen over zingeving en zinbeleving aan de orde zijn. Het is een levensfase waar in korte tijd veel keuzes te maken zijn, zowel bewust als onbewust; keuzes over studie, partner, kinderen, werk/carrière, vrijwillige inzet, participatie, enz. De voorstelling maakt duidelijk hoe belangrijk het is om je hier bewust van te zijn en hóe je dat kunt doen.

Nadoua Dahmane filosofeert, leidt en stuurt in deze voorstelling. Vol toewijding vertelt ze persoonlijke fragmenten uit haar leven. Emotioneel, maar ook doortastend empowert ze ambitieuze vrouwelijke 30+ers om te durven ‘zijn’.

Wanneer: zondag 13 oktober van 14.00 tot 16.00 uur
Waar: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2, Utrecht
Tickets: €7.50, te bestellen via Eventbrite
Foto: Maroussia Anthonise

Bron: ZIMIHC

 

load more hold SHIFT key to load all load all
Back to top