Ontdek teken- en schildervereniging Artivaria

artivaria bijeenkomstenTeken- en schildervereniging Artivaria biedt creatieve bijeenkomsten aan in basisschool Sint Maarten in Overvecht, op woensdagmiddag en zaterdagmorgen. Kom gerust een kijken voordat je besluit om lid te worden, de eerste twee bijeenkomsten zijn gratis. 

Artivaria biedt heeft vier bijeenkomsten per week, op twee locaties (in Oog in Al en Overvecht). Als je lid bent kun je zelf bepalen wanneer en waar je komt tekenen of schilderen.

Tekenen en schilderen voor iedereen

Tijdens de bijeenkomsten is professionele begeleiding aanwezig die ieder lid op zijn of haar eigen niveau (beginners of gevorderden) helpt. Leden ontvangen drie keer per jaar de Artivariant, het verenigingsblad waarin onder andere het programma is opgenomen. Iedere bijeenkomst staat in het teken van een specifiek onderwerp, maar je kunt ook altijd met je eigen onderwerp aan de slag. Hierin ben je helemaal vrij. Er zijn ook af en toe bijzondere workshops en in de zomermaanden teken- en schilderdagen op diverse locaties in de buitenlucht. Kom gerust langs en doe mee voor je besluit om lid te worden! Op de website van Artivaria vind je alle informatie. 

Tentoonstelling t/m 28 augustus

Bij ZIMIHC theater Wittevrouwen (Bouwstraat 55 in Utrecht) is op dit moment een tentoonstelling van werk van Artivaria leden. Thema van de expositie is MENSEN. 

Locatie en data

School Sint Maarten, Neckardreef 20, Utrecht Overvecht

  • Woensdagmiddag 14.00 tot 16.00 uur; begeleiding Thea Grootenboer
  • Zaterdagmorgen 10.00 tot 12.00 uur; begeleiding Theo Briggeman

 

load more hold SHIFT key to load all load all
Back to top