Vier vakantie met Bibliotheek Overvecht

vakantiebiebVier de zomervakantie met Bibliotheek Utrecht Overvecht. De bibliotheek heeft veel activiteiten en extraatjes voor je deze zomer. Alle activiteiten vind je in de agenda

Klik hier voor meer informatie over Zomer in de Bibliotheek.

VakantieBieb-app

Een cadeautje van de bieb: de VakantieBieb- app met gratis e-books voor het hele gezin. Te downloaden van 1 juli t/m 31 augustus. Ook voor niet-leden van de bieb.

Zomerabonnement

Nog geen lid? Neem een zomerabonnement van 2 maanden voor maar 10 euro! En je krijgt ook nog eens de biepbiep-vakantie-doekalender cadeau. Vanaf 1 juli.

biepbiep-vakantie-doe-kalender cadeau

Je hoeft je niet te vervelen in de vakantie. Je krijgt een doe-kalender cadeau bij het zomerabonnement en als je leent. Boordevol puzzels, interviews, weetjes, rebussen, raadsels en lekker lezen. Vanaf 1 juli.

Lekker veel en lang lenen

In juli en augustus leen je maar liefst 15 materialen voor 6 weken lang. Lees lekker de zomer door.

Speciaal programma in de zomervakantie van 22 juli – 1 september

In de vakantie is er iedere donderdag van 10.00-12.00 uur iets leuks of leerzaams te doen. Je krijgt informatie over werken met de computer, internetbankieren, geldzaken en de collectie van de bieb. Ook is er een woordbingo en kun je armbandjes maken. Je vindt het programma op de site van de bibliotheek. Alle activiteiten zijn gratis. Koffie, thee, limo en wat lekkers staat klaar! Kom jij ook?

De Bibliotheek Overvecht, je bent er welkom! Gloriantdreef 1, tel. 030-286 19 20.
Open: maandag van 14.00-18.00 uur, di t/m vr van 10.00-18.00 uur, zaterdag van 10.00-17.00 uur. let op: in de zomervakantie woensdag gesloten
Web: bibliotheekutrecht.nl 

 

load more hold SHIFT key to load all load all
Back to top