Expositie kunstenaar Johan van Spanjen t/m 14 juni Bij de Steef

Profilea © Johan van SpanjenVrijdag 10 mei tot vrijdag 14 juni exposeert beeldend kunstenaar Johan van Spanjen Bij de Steef! De expositie is te bezoeken tijdens openingstijden, dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 14.00 uur. 

Bizar, experimenteel, mooi en eng 

Het werk van Johan van Spanjen is te beschrijven. Misschien wel daarom hangen zijn fotocollages de komende maand Bij de Steef! Je moet ze gewoon zelf zien! Johan van Spanjen heeft een opleiding als grafisch vormgever gevolgd op de HKU en is werkzaam als illustrator, vormgever en beeldredacteur. Zijn beelden zijn erg direct en dat heeft Johan altijd gefascineerd. "Beeld vertelt, maakt een gevoel los, creëert een sfeer en daar speel ik mee."

Menselijk lichaam

Terugkerend thema in de fotocollages van Johan is het menselijk lichaam samen met de energie van de huidige tijd. Het menselijk lichaam is een belangrijke inspiratiebron. Maar Johan kan ook geraakt worden door een bepaalde structuur of een foto in de krant. Zo zoekt en fotografeert hij, vanuit een idee of gevoel de elementen van een collage bij elkaar. Zo brengt hij met een nieuw beeld tot uitdrukking wat hij wil vertellen. 

Kijk voor meer informatie op de website van Johan van Spanjen 

Alle bezoekinformatie van Bij de Steef! vind je hier

 

 

load more hold SHIFT key to load all load all
Back to top