Fototentoonstelling Elkaar Zien t/m 29 april in de bibliotheek

tentoonstelling elkaarzien utrechtindialoogTer ere van 10 jaar Utrecht in Dialoog toert de fototentoonstelling Elkaar Zien door de stad. Hoe zien wij Utrechters elkaar eigenlijk? De feestelijke opening in Bibliotheek Overvecht is op zaterdag op 6 april om 13.00 uur.

Wethouder Linda Voortman opent de tentoonstelling samen met de fotografen Haya Alsalama en Peter Falkenberg. Met deze fototentoonstelling zijn alle Utrechters uitgenodigd om elkaar, de ander echt te zien. Bij de opening gaan we daarover in dialoog. Wat zijn je idealen over elkaar zien? Wat kun je doen om dit dichterbij te brengen? 

Met elkaar in gesprek

Na de feestelijke opening gaan we met elkaar in dialoog over onze ervaringen in het bekijken van de portretten. Welke persoon zie je in de portretten? Welk portret spreekt je aan en waarom? Wat ervaar je in het kijken? We luisteren met aandacht naar elkaars ervaringen en onderzoeken wat elkaar zien voor ieder betekent.

En wat levert dit ons op? Kun je iemand echt zien in een fotoportret? Wat is jouw ideaal  rond elkaar echt zien en hoe is dat voor tafelgenoten? Onder leiding van een ervaren dialoogbegeleider delen de aanwezigen ervaringen, dromen en acties aan tafels van 6 tot 8 personen. 

Informatie

De feestelijke opening is om 13.00 uur (inloop vanaf 12.30 uur). Om 13.45 uur beginnen de gesprekken aan tafels; om 16.00 uur volgt de afsluiting. 
Locatie: Bibliotheek Overvecht, Gloriantdreef 1 in Utrecht. 

De tentoonstelling is nog tot en met 29 april tijdens de gewone openingstijden van Bibliotheek Overvecht te bezoeken.

 

 

load more hold SHIFT key to load all load all
Back to top