Avondje Brommerbios bij ZIMIHC 30 maart

brommerbios ganzenbordEen bijzonder avondje Brommerbios komt eraan! Op zaterdag 30 maart, klokslag middernacht (eigenlijk zondag dus), zijn er bij ZIMIHC korte films te zien over tijd en tijdreizen, tot 03.00 uur 's nachts. Vooraf zijn er vanaf 21.00 uur volop spelletjes en een pub quiz. 

Tijdrijzen iemand? 

De Brommerbios viert zaterdag 30 maart de zomertijd, met een filmprogramma, een pubquiz en voorafgaand spelletjes. De serie korte films en de pub quiz gaan over de diverse aspecten van tijd: Wat gebeurt er als je terug in de tijd gaat? Wat zijn de risico's als je de tijd stil zet of juist vóóruit in de tijd reist (back to the future!)? Misschien kun je het verleden veranderen en zo ingrijpen in het verleden... Wat zou jij doen met een boodschap van jezelf uit de toekomst? De Brommerbios heeft een prachtige selectie van internationale, korte films samengesteld. Allemaal van jonge en talentvolle filmmakers die hun bijzondere kijk op tijd geven. 

De Brommerbios is een idee van ruimtelijk ontwerper Maarten Slot en programmamaker Lotte Walrave. Samen zetten zij in 2014 hun liefde voor films, oude brommers en zwoele parkavonden om in dit mobiele initiatief. Na vier jaar in Utrecht én een kort avontuur in Tilburg, is de productie van de Brommerbios in Utrecht nu in handen van Daphne Kuilman en Vincent van der Velde. De Brommerbios is dé mobiele bioscoop van Utrecht! 

Meer weten? Kijk op brommerbios.nl

Info

Zaterdag 30 maart van 21.00 uur tot (zondag) 03.00 uur - het filmprogramma begint om 0.00 uur
Locatie: Bij de Steef, Braziliëdreef 2 in Utrecht Overvecht
Toegang is gratis (film)
De dagschotel van De Kokjes vooraf kost €9.50 (opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

load more hold SHIFT key to load all load all
Back to top