Brommerbios 28 februari: documentaire Wij Zijn Broers

brommerbios

In de krokusvakantie op 28 februari start de Brommerbios de motor weer op voor een roadtrip naar Bij de Steef in Overvecht. De Brommerbios trekt op de brommer van locatie naar locatie, dus wat past er beter dan het thema ROADTRIP? Je krijgt de documentaire WIJ ZIJN BROERS te zien, een film van Bas en Jaap Pronk over hun roadtrip in Afrika.

Over Brommerbios

Films die je niet ziet in de bioscoop, op locaties in en rond Utrecht, vertoond vanaf een omgebouwde Zundapp bakbrommer: Dat is de Brommerbios. Het programma wordt thematisch opgebouwd en bestaat veelal uit films van jonge/ talentvolle/ nieuwe filmmakers die het grote publiek nog niet bereikt hebben, maar wel een podium verdienen. Knus onder een kleedje in de openlucht of op mooie locaties warm binnen. 

De Brommerbios is een idee van ruimtelijk ontwerper Maarten Slot en programmamaker Lotte Walrave. Samen zetten zij in 2014 hun liefde voor films, oude brommers en zwoele parkavonden om in dit mobiele initiatief. Na vier jaar in Utrecht én een kort avontuur in Tilburg, is de productie van de Brommerbios in Utrecht nu in handen van Daphne Kuilman en Vincent van der Velde. De Brommerbios is dé mobiele bioscoop van Utrecht! 

Meer weten? Kijk op brommerbios.nl

Info

Donderdag 28 februari van 18.30 tot 22.00 uur - de film begint om 20.00 uur
Locatie: Bij de Steef, Braziliëdreef 2 in Utrecht Overvecht
Toegang is gratis (film)
De dagschotel van De Kokjes vooraf kost €9.50 (opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

load more hold SHIFT key to load all load all
Back to top