Theater Dichtbij 31 maart: Welkom in het Hiernamaals

Utregs Requiem bij Theater DichtbijHoe ziet het leven na de dood eruit? Zondag 31 maart krijg je een voorproefje bij Theater Dichtbij. Tijdens de lunch van Resto VanHarte waan je je in luilekkerland terwijl het StutKoor op muzikale wijze haar ideeën over het hiernamaals deelt.

Opmerkelijke levensverhalen op muziek

Het hoofdprogramma bestaat uit het Utregs Requiem. Het Utregs Requiem vertelt de levensverhalen van zes mensen uit Utrecht en omstreken. Hun opmerkelijke verhalen zijn op muziek gezet door vier hedendaagse componisten. Zo vormen ze een requiem in een moderne jas. De verhalen en de muziek vormen met elkaar een unieke vertelling over leven en dood, hoop en angst, schuld en bevrijding. Confronterend en herkenbaar tegelijkertijd.

Programma

13.00 uur – lunch door Resto VanHarte met optreden van StutKoor
14.30 uur – optreden Utregs Requiem

Reserveren en kaartjes:

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 030 23 118 01. Er zijn geen vaste plaatsen. Dieetwensen, slecht ter been of andere voorkeuren? Geef dit door bij de reservering!

Een kaartje voor het hele programma (dus inclusief lunch) kost €10, een kaartje voor de voorstelling kost €7,50. Met een U-pas/CJP/65+ krijg je nog €2,50 korting. Je kunt je kaartje ter plekke afrekenen (cash of pin), de kassa is vanaf 12.30 uur geopend.

 

 

load more hold SHIFT key to load all load all
Back to top