Reken je Rijk cursus over verduurzamen van je woning

geld balanceren'Reken je Rijk' is dé cursus voor het verduurzamen van je woning. Onder begeleiding van een adviseur, wordt er een maatwerkadvies opgesteld en krijg je het gevoel en het inzicht in wat er in jouw huis het beste gedaan kan worden. De cursus is bedoeld voor mensen met ambitieuze verbouwplannen die zelf aan hun huis willen rekenen en willen begrijpen wat er in hun huis precies gebeurt.

De cursus is ook voor Energie Ambassadeurs die meer willen weten over nul op de meter, de samenhang tussen allerlei technische maatregelen en dieper de theorie in willen. De cursus bestaat uit 3 avonden (5, 19 en 26 maart) en bedraagt €75,- voor leden van Energie-U en €100,- voor niet-leden.

Inhoud van de cursus

1. Op de eerste avond word je uitgedaagd om na te denken over wat je precies wil. Op basis daarvan stellen we een programma op en krijg je een huiswerkopdracht mee. 
2. Tijdens de tweede avond krijg je de rekentool uitgelegd. Je gaat je eigen huis invoeren in de rekentool. Zo kun je zien hoe je verschillende maatregelen kunt inpassen. Als huiswerk ga je een aantal scenario’s uitwerken.
3. Op de derde avond spreken we de verschillende scenario’s door en krijg je inzicht in welke maatregelen er voor jouw situatie het meest voor de hand liggen.

Informatie

Geïnteresseerd? Schrijf je dan in door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De cursus zal plaatsvinden op dinsdag 5, 19 en 26 maart, steeds van 19.30 tot 22.00 uur.
Locatie: Gasvrij thuis a/d Costa Ricadreef 183 in Utrecht Overvecht. Gasvrij thuis is een voorbeeldwoning voor het gasvrij maken van je woning. 

 

 

load more hold SHIFT key to load all load all
Back to top